Cookson | Zo geef je een spetterend feest!
16003
post-template-default,single,single-post,postid-16003,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Zo geef je een spetterend feest!

Zo geef je een spetterend feest!

Je verjaardag zit eraan te komen of je wil een surprise party voor iemand anders organiseren, maar je vraagt je af hoe je eigenlijk een goed feest moet organiseren. Als je een spetterend feest wil geven, dan moet je aan verschillende dingen denken. Zo kan je wel afkijken bij wat vrienden hebben gedaan toen zij een feest hebben georganiseerd, maar het leukste is eigenlijk als jouw feest een geheel eigen persoonlijke tintje heeft. Dat maakt het feest ook steeds onvergetelijker. Wil je weten wat je nou precies moet doen? Lees het hieronder!

Bedenk een thema

De leukste feestjes zijn over het algemeen themafeestjes. Zorg dan ook dat je een leuk thema bedenkt dat bij de jarige past bijvoorbeeld. Een thema kan bijvoorbeeld de sixties zijn, maar ook ABBA of juist piraten of prinsessen. Zorg vooral dat dit past bij degene waarvoor je het feest geeft. Kleed het feest dan ook aan met goede versiering en het feest kan eigenlijk niet meer kapot! Zorg ook dat je drankjes bijvoorbeeld in het thema zijn, en ga online drank bestellen. Dit scheelt geld en vooral tijd. Deze tijd kan je vervolgens gebruiken om meer aandacht te geven aan de aankleding en de muziek. Je kan natuurlijk drank bestellen met alcohol maar ook gebruik maken van een frisdrank groothandel als je geen behoefte hebt aan een feest met alcohol.

Muziek houdt het draaiende

Een van de allerbelangrijkste dingen tijdens een feest is eigenlijk wel de muziek. Zo kan muziek het feest echt maken of breken en het is belangrijk dat je dit zorgvuldig uitkiest. Zo kan je de muziek draaien die bij het thema past, of juist een Spotify lijst maken waarin iedereen die komt, een paar liedjes kan toevoegen. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wel iets wils tussen zit. Iedereen heeft zijn of haar moment om te ‘shinen’ op het feest met zijn of haar favoriete liedje. Zo heb je eigenlijk de garantie dat jouw feest helemaal van de grond komt, en dan kan niemand eigenlijk meer zeuren over de muziek omdat het bezoek deze lijst zelf heeft samengesteld!

Zorg dat de druk eraf is

Wanneer mensen op je feestje komen, kan het zijn dat er spanning is en druk is. Dit kan je voorkomen door te zorgen dat de mensen die naar het feest komen, meteen zelf iets moeten doen. Laat ze een eigen cocktail mixen bijvoorbeeld, dit geeft meteen gespreksstof. Daarnaast kan het ook helpen om er een verkleedfeestje van te maken. Zo komen mensen niet als zichzelf maar als iemand anders. Dit kan er ook voor zorgen dat mensen wat losser zijn dan normaal. Wel is het belangrijk om dan te kijken naar het soort thema dat je eraan hangt, een onschuldig of juist wat meer gewaagd thema. Net wat jij wil, je gaat in ieder geval een knalfuif geven!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.