Cookson | Keukentrends
15967
post-template-default,single,single-post,postid-15967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Keukentrends

Keukentrends

Door velen wordt de keuken gezien als het middelpunt van het huis. Als moderne mens wil je dan natuurlijk ook dat je dit belangrijkvertrekvoorziet van alle huidigetrends. Hierondervolgen de nieuwstekeukentrends voor 2020, zodat ook jij je keuken helemaal upto date kanhouden!

De keukens van 2020 zijn veelal strak en schoon, metsimpelelijnen en kleuren. Dit wordt ook weergegeven in de gebruiksvoorwerpen. Zwart/witteservetten, wittetheedoekenmetzwarte tekst en egale kleuren, het zijn allemaal kenmerken van de moderne keuken.

Ook erg hip tegenwoordig zijn open keukens. Geen muren of deurenmeer die deze fijnekamerafschermen, maar een prettigecombinatie van keuken en woonkamer. Op die manierkaniedereenmeedelen in de pret en voorpret die ontstaattijdens het koken. Al dit simpelshoeft echter niet te betekenen dat het saai is, want het is ook helemaal in omleuke, kleine geintjestoe te voegen aan je keuken.

Open potjesmetlabels voor de overduidelijkeinhoud bijvoorbeeld of een onderzetter in de vorm van een wolk. Blijfhiermeevooral echter trouw aan je eigen stijl, want het zijn juist deze kleinigheden die je keukenzo eigen maken!

Maar de moderne keuken anno 2020 gaat natuurlijk verder, want het gaat ook om de apparatuur in de keuken.

Zomogen een airfryer en een contactgrillvandaag de dagnietmeer missen, en ook een oven. Want de moderne vrouw of huismanbak natuurlijk nie alleen vaak taart en cake, maar ook het brood wordt steeds vaker gewoon in huisgebakken. En dat smaaktbijnanetzolekker als het brood van de bakker.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.