Cookson | Vermageren onder hypnose
15728
post-template-default,single,single-post,postid-15728,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Vermageren onder hypnose

Vermageren onder hypnose

Voor veel mensen is het erg moeilijk om af te vallen. Een dieet helpt vaak tijdelijk, want het is erg moeilijk om dit vast te houden. Dit kan erg frustrerend zijn en daarom is vermageren onder hypnose misschien wel iets voor u. Ik heb al veel mensen geholpen met afvallen. Ik kan er namelijk voor zorgen dat uw onderbewustzijn aanpassingen maakt die u nodig heeft om af te vallen. Hierdoor is het mogelijk om eerder op het gewenste gewicht te komen. Vermageren onder hypnose wordt dan ook niet gezien als een dieet. U kunt alles namelijk nog gewoon eten, maar natuurlijk wel met mate.

Als ik u in hypnose breng dan kan ik het onderbewustzijn veranderen. Dit komt omdat het onderbewustzijn dan veel toegankelijker wordt. Veel mensen gaan veel eten op het moment dat zij bepaalde emoties voelen. Deze emoties zijn: boosheid, verdriet of stress. Ik kan er voor zorgen dat u deze behoefte niet meer hebt op het moment dat u deze emoties voelt. U zult zich hierdoor veel makkelijker kunnen houden aan het eten van kleinere porties. Buiten dat zal u veel sneller een verzadigingsgevoel ervaren. U hebt hierdoor minder behoefte aan ongezond eten en dit zal ervoor zorgen dat uw doelen eerder worden bereikt.

Een mooie kans om af te vallen

Hierboven vertelde ik al dat eetaanvallen ontstaan door emoties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ruzie of frustratie. Uw onderbewustzijn zal er dan voor zorgen dat u op dit moment zal eten. Dit is namelijk een gewoonte worden. U hebt geleerd dat eten troost biedt en ik kan ervoor zorgen dat uw onderbewustzijn dat afleert. Dat uw onderbewustzijn door heeft dat dit niet de manier is om de problemen op te lossen. Het zal u helpen om emoties op een betere manier te verwerken. Ik heb hier al veel mensen mee geholpen en ik ben ervan overtuigd dat ik u hier ook bij kan helpen. Hierdoor komt u eerder op het gewenste gewicht uit. Buiten dat zal het er ook voor zorgen dat u zich lekkerder zult gaan voelen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.