Cookson | Muziek luisteren tijdens sporten
15720
post-template-default,single,single-post,postid-15720,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Muziek luisteren tijdens sporten

Muziek luisteren tijdens sporten

Handige Fitness apps

Presteren in de sportschool is natuurlijk het belangrijkste. Echter zal je er ook voor moeten zorgen dat je voeding op orde is. Een ander punt dat erg belangrijk is, is een voedingsschema. Tegenwoordig bieden handige fitness apps hier erg veel hulp bij. Deze apps kunnen namelijk een trainingsschema aan de hand van al jouw wensen maken. Sinds ik hier zelf mee ben gaan sporten heb ik veel progressie geboekt. Verder maak ik ook gebruik van een app die mijn voeding perfect regelt.

De food app voor de juiste voeding

Deze app is gratis te downloaden en buiten dat werkt hij erg makkelijk. Zo moet je in eerste instantie je lengte en gewicht invullen. De volgende stap is aangeven wat je wilt bereiken. De app zal dan vervolgens precies aangeven hoeveel je dagelijks moet eten. De handige fitness apps zullen je precies vertellen hoeveel calorie├źn je elke dag moet eten. Verder geeft hij precies aan hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten je moet eten. Wanneer je je hier goed aan houdt, dan komen je doelen een stuk eerder in zicht. Ik ben dankzij deze app in ieder geval een stuk beter op mijn voeding gaan letten.

De interval Timer voor de perfecte rust

Deze app gebruik ik omdat ik teveel rust nam tussen de oefeningen door. Deze app geeft precies aan hoeveel rust je nodig hebt. Neem jij ook altijd te lang of te kort rust? Dan kan ik je deze app zeker aanraden. Mijn rust tussen de sets is nu namelijk perfect. Deze app behoort zeker tot een van de beste handige fitness apps.

De Pact app om een goede vriend naar de gym te krijgen
Een goede vriend van mij heeft moeite om vaak naar de gym te gaan. Sinds hij de Pact app gebruikt, gaat hij veel vaker. Dit komt namelijk omdat hij anders geld aan mij moet betalen. Degene die namelijk wel gaat verdiend er geld mee.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.